Geometar Novi Sad

Geometar Novi Sad - Kota

Tokom godina uspešnog rada, zadobili smo poverenje naših novih i stalnih klijenata koji su čak i pri prvom susretu sa nama uočili našu profesionalnost, posvećenost i efikasnost u radu. Naše usluge obuhvataju geodetske, odnosno geometarske usluge, snimanje i obeležavanje različitih objekata i površina, legalizacija objekata tj. ozakonjenje, zatim omeđavanje parcela, snimanje podzemnih i nadzemnih instalacija, etažiranje objekata, kao i izrada podloga za projektovanje.

Ovu vrstu radova na terenu i poslova koji se tiču usluga kao što su snimanje nadzemnih i podzemnih instalacija, obeležavanje i ozakonjenje objekata, omeđavanje parcela i slično ne sme raditi neovlašćeno lice i zato je veoma bitno da izvršite dobar odabir geometra koji će savesno, precizno i stručno izvršiti ovu vrstu poslova. Naš geodetski biro Kota je licencirani geometar koji Vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, te će u najkraćem vremenskom roku i po povoljnim cenama izaći u susret svim zainteresovanim klijentima i pružiti adekvatne usluge geometra.

Po Vašem zahtevu izlazimo na teren i izvršavamo sve neophodne usluge koje smo ranije dogovorili. Uverite se i sami zašto smo priznati od strane naših klijenata kao pouzdan geometar kojem se možete u bilo kom trenutku obratiti bilo da se radi o pukim konsultacijama ili pak o izvršenju najkompleksnijih geometarskih poslova.

Tu smo da Vam pomognemo oko informisanja i konsultovanja koje se tiču procedura i pravila vezanih za geometarske usluge, kako biste bili sigurni da je celokupan posao od početka do kraja urađen po pravilima. Zaposleni u našem Geodetskom birou Kota pravovremeno i po dogovoru izlaze na teren, snimaju pravo stanje prostora, precizno obeležavaju teren, vrše etažiranje stana, kuće, okućnice i svih drugih objekata, a pored toga snimaju i podzemne i nadzemne instalacije.

Predstavljamo Vašeg pouzdanog partnera koji već dugi niz godina posluje na teritoriji Novog Sada i okoline pružajući kvalitetne usluge uz korišćenje najsavremenije geodetske opreme i softverske aplikacije. Osim toga, u želji da budemo u toku sa najnovijim standardima, konstantno radimo na unapređenju rada, bilo da se radi o inovativnom načinu rada ili obukama našeg kadra.